Finn Pocket säljer pennfodral och nyckelringar för vårdsektorn

Kontakta oss

Finn Pocket Oy erbjuder produkter som uppfyller behoven inom vårdsektorn. Vi erbjuder praktiska pennfodral och nyckelringar för ditt arbete, som levereras vart som helst i Finland. 

 

Vi betjänar dig med mer än 10 års erfarenhet och stark professionalism. Vi fokuserar på produktkvalitet, god kundservice och snabba leveranser. Läs mer om våra produkter och kontakta oss!

Ett behändigt hjälpmedel för vårdarbete

En tillbehörsficka är ett enkelt sätt att ha pennor och andra små tillbehör nära till hands. Pennor faller inte ut eller fläckar på kläderna. Du kan också fästa en namnskylt och beställa en praktisk och hållbar nyckelring från oss. 

 

Våra produkter är till stor hjälp för all vårdpersonal, såsom sjukskötare, läkare, fysioterapeuter och vårdbiträden. Vi berättar gärna mer om våra produkter och den positiva feedback som de har fått - kontakta oss!

Inhemskt hantverk

FinnPockets pennfodral är tillverkade av läder. De är omsorgsfullt handgjorda och mycket motståndskraftiga mot slitage. De sydda sömmarna i fodralet kommer inte att slitas sönder oväntat.

 

När du beställer ett pennfodral från oss investerar du i inhemskt arbete - våra produkter tillverkas i Finland. Du kan påverka genom dina val så att finländskt arbete och finländskt kunnande fortsätter att skapa välfärd!

Läs mer om våra produkter

Lätt att beställa och snabb leverans

Du kan enkelt beställa pennfodral och nyckelringar via telefon, e-post eller kontaktformulär. Om du vill kan du beställa en broschyr med färgprover och få mer information om de olika alternativen.


Vi levererar de produkter du beställer snabbt, inom ca. en vecka. Vi levererar såväl enstaka artiklar som små och större partier. Leveranserna sker genom postorder och vi debiterar kunden portot när postordern betalas. 


Vi svarar också gärna på alla ytterligare frågor om produkterna och deras leverans. Kontakta oss för att beställa eller för att få mer information!

Kontakta oss

För personligt bruk eller som gåva

Våra högkvalitativa produkter är lämpliga för att underlätta ditt arbete eller som gåva till en kollega, familjemedlem eller närstående person. En tillbehörsficka i läder med en matchande nyckelring är ett fint fynd t.ex. som en julklapp eller födelsedagspresent.


Kolla in våra produkter och gör din beställning idag!

Fördelar med våra pennfodral

Bekvämlighetsikon

Praktiska

Våra produkter gör det lättare för vårdare att förvara de pennor de behöver i sitt arbete på ett säkert sätt.

Hållbarhetsikon

Hållbarhet

Våra pennfodral är tillverkade av läder. De är mycket hållbara och slits inte i sömmarna.

Pennfodralikon

Inhemskt

Genom att köpa ett pennfodral från oss gynnar du ett finländskt företag. Alla våra produkter tillverkas i Finland.

Kontakta oss och fråga mer om våra produkter!

Vårt företag betjänar kunder i hela Finland. Du kan enkelt nå oss via telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret på sidan Kontaktuppgifter.