Om Oss

FinnPockets historia började med vardagens utmaningar och behov.

Under mina många år som sjuksköterska på olika avdelningar, blev behovet av mer praktiska och hållbara tillbehörsfickor, pennfickor, tydligt för mig och mina kollegor.

De plastpennfickor vi använde i bröstfickorna på arbetsrocken motsvarade inte längre våra behov. De var besvärliga eftersom de lätt gick sönder, vilket gjorde att tillbehör vi använde i arbetet hamnade på golvet och olika ytor. Detta var inte bara opraktiskt, utan ökade även risken för infektioner. Det var frustrerande att samla ihop tappade tillbehör och hålla dem rena under arbetet.

När jag började fundera på en lösning på detta problem, föddes idén om en innovativ pennficka som skulle vara mer hållbar, praktisk och framför allt mer hygienisk. Utan att kompromissa med kvalitet och stil. Utvecklingen av pennfickan tog tid och ansträngning, men resultatet var värt det. Jag valde hållbart och högkvalitativt läder som material, vilket säkerställde pennfickans hållbarhet och livslängd. Sömmarna syddes noggrant för att förhindra att fickorna skulle gå sönder under användning.

Så föddes FinnPocket-pennfickorna, som har varit populära i över 15 år. De är finskt hantverk när det är som bäst och har visat sig vara ett pålitligt tillbehör för sjuksköterskor.  Tillbehören hålls i ordning och på plats under hela arbetsdagen, vilket underlättar arbetsflödet. Innovativ design och funktionalitet har gjort FinnPocket-pennfickorna till ett absolut populärt val bland vårdpersonal.

Från att vara ett enmansföretag har vi vuxit till ett litet team, och tillsammans är vi glada över att ha uppnått vårt mål att göra FinnPocket populär och beprövad inom vården. Våra nästa mål är att produkten ska nå de som ännu inte har haft möjlighet att använda den.

Med vänliga hälsningar, Tiina, Milla och Sami