Tietoa meistä

 

 

FinnPocketin tarina sai alkunsa arjen haasteista ja tarpeista

 

Vuosia erilaisilla osastoilla sairaanhoitajana työskennellessäni minulle ja kollegoilleni muodostui selkeä tarve käytännöllisemmille ja kestävämmille tarviketaskuille, kynätaskuille.

Muoviset kynätaskut, joita käytimme työtakin rintataskuissa, eivät enää vastanneet tarpeitamme. Ne olivat hankalia, koska ne repeilivät helposti ja aiheuttivat sen, että hoitotyössä mukana olleet tarvikkeet päätyivät lattioille sekä erilaisille pinnoille. Tämä ei ollut ainoastaan epäkäytännöllistä, vaan myös lisäsi infektioiden riskiä. Oli turhauttavaa kerätä pudonneita tarvikkeita ympäriinsä ja huolehtia niiden puhtaudesta työskentelyn aikana.

 

Kun aloin pohtia ratkaisua tähän ongelmaan, syntyi ajatus innovatiivisesta kynätaskusta, joka olisi kestävämpi, käytännöllisempi ja ennen kaikkea hygieenisempi. Laadukkuutta ja tyylikkyyttä unohtamatta.

Kynätaskun kehittäminen vei aikaa ja vaivaa, mutta lopputulos oli odotusten arvoinen. Valitsin materiaaliksi kestävän ja laadukkaan nahan, joka varmisti kynätaskujen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Saumat ommeltiin huolellisesti, jotta taskut eivät repeilisi käytössä. 

 

Näin syntyivät FinnPocket-kynätaskut, jotka ovat olleet suosittuja yli 15 vuoden ajan.

Ne ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan ja ovat osoittautuneet luotettavaksi työvälineeksi hoitajille.

Tarvikkeet pysyvät järjestyksessä ja paikoillaan koko työpäivän ajan, mikä helpottaa hoitotyön sujuvuutta. Innovatiivinen suunnittelu ja käytännöllisyys ovat tehneet FinnPocket-kynätaskuista ehdottoman suositun vaihtoehdon terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

 

 

Yhden ihmisen yrityksestä kasvoi pieni tiimi, jossa yhdessä olemme olleet iloisia yhden tavoitteemme saavuttamisessa, siitä, että Finnpocket on hoitoalalla suosittu ja toimivaksi todettu. Seuraavat tavoitteemme ovat, että tuote löytää heidänkin luo, jotka eivät ole päässeet sitä vielä käyttämään.

Terveisin, Tiina, Milla ja Sami